Quin llibre regalaries aquest Sant Jordi?

Us animem a participar en aquesta iniciativa
de les biblioteques de Terrassa! 


La xarxa de biblioteques municipals de Terrassa, bct xarxa, proposa a la ciutadania que faci els seus suggeriments de llibres per regalar aquest Sant Jordi. Així, i a través de twitter, totes aquelles persones que vulguin participar d'aquesta campanya hauran de respondre a la pregunta: Quin llibre regalaries aquest Sant Jordi? al perfil de twitter @bctxarxa. La iniciativa es durà a terme entre el divendres 17 d'abril i el dijous 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Un cop finalitzada, es recolliran totes les propostes i, en la mesura que sigui possible, les biblioteques municipals adquiriran aquests títols per a que passin a formar part del fons de la bct xarxa i a disposició de la ciutadania a través del servei de prèstec habitual. Cada una d'aquestes obres durà un petit distintiu amb el nom de la persona que va suggerir la seva adquisició. L'únic requisit és que les obres girin entorn a cinc temàtiques: novel·la, llibres de coneixements per a infants, ciències pures, ciències aplicades o filosofia.

A més, i amb l'objectiu de donar suport a l'economia local i més concretament el sector llibreter de Terrassa, la xarxa de biblioteques municipals adquirirà aquestes obres en llibreries de la ciutat, reforçant així el seu compromís i el de l'Ajuntament de Terrassa amb el comerç de proximitat, especialment en uns moments de gran dificultat.

Des de l'escola ens sumem a aquesta iniciativa i farem arribar a la direcció de la xarxa de biblioteques municipals de Terrassa la llista de llibres que fem entre tots i totes. 

Feu aquí la vostra proposta! 

Entrades populars d'aquest blog